Tur med hund – best på Kickbike

Får hunden din nok mosjon? Begrenses treningen av båndtvang og mangel på areal?

Mange synes det er risikabelt og vanskelig å ha kontroll på en hund som er ivrig etter å løpe, mens de selv sykler. Alle kjenner sikkert noen som har «tryna», og kanskje skadet seg, fordi hunden plutselig trakk ut til siden – da er avstanden til bakken stor for den som sitter på sykkelen.

Det ender ofte med at man dropper sykkelen og ender med å «gå på hælene». Det gir ikke god nok mosjon for en hund som har ligget hele dagen og ventet på å få springe fra seg.

Ditt beste alternativ for effektiv trening for hunden din:

På sparkesykkelen står du, og er naturligvis mye nærmere bakken. Dermed er det også lett for deg å holde balansen og ha kontroll når hunden trekker i krappe svinger eller i ulendt terreng. Du står også fritt og ledig oppå sparkesykkelen, og kan lett slippe taket og hoppe av, om det skulle bli nødvendig.

Med en sparkesykkel for voksne har du ingen problem med å holde samme tempo for hunden som med en sykkel, mens du likevel kan hoppe av og ha full kontroll som om du er ute og går.


Sjekk utstyr og utvalg >>> HER <<<

Skulle det bli for mye moro på en gang er det, som sagt, enkelt å plante beina i bakken.

Båndtvang

Bruker du en sparkesykkel sammen med hunden din i områder med båndtvang vil du raskt forstå at dette er en god løsning – for begge parter.

Hunden både trenger, og vil løpe. Båndtvang kan gjøre hundeeiere tvunget til å enten begrense hundens naturlige driv ved å måtte holde «mennesketempo», eller å ta sykkelen fatt og håpe at bikkja alltid tenker det samme som deg gjennom hele turløypa.

Vi har utallige tilbakemeldinger på at både to- og firbeinte får trening og gøyal aktivitet med Kickbike, og vi har så mange ulike modeller at du garantert vil finne en som passer akkurat for deg og din hund.