KONTAKT OSS PÅ [email protected]

tel:40 10 61 39

Åpningstider: 10.00 – 17.00 hver ukedag

betal med kort eller VippsTrykk på kartet for større bilde:

Hva koster det med frakt?

Fast fraktpris er kr 350 for sparkesykkel eller spark og kr 95 for hundedrag, hundestrikker, dekk slanger og øvrig tilleggsutstyr .

Hvor mye vekt tåler sparkesyklene?

Dette varierer noe fra merke til merke, men alle skal, ifølge produsenten, tåle en person på 120 kg. Noen tåler opp til 150 kg.Du kan lese mer om de forskjellige modellene på produktsidene.

Jeg har skader i knær/rygg/hofter, er sparkesykkel noe for meg?

Dette er noe du må kunne være 110% sikker på selv. Når det er sagt så vil vi nevne at sparkesykkel er mer skånsomt til trening og turer enn f.eks løping og sykling. Det er fordi belastnigen på knær, ankler, hofter og rygg blir mindre, du unngår “støt” som går gjennom kroppen ved løping, og rygg og hofter blir mindre “fastlåst” og statisk som ved sykling. Bevegelsesmønsteret er mer variert og kan lettere reguleres på en sparkesykkel: Man bytter til stadighet mellom høyre og venstre fot til å sparke fra med under turen. I tillegg har man også muligheten til å justere teknikken sin, i motsetning til på vanlig sykkel.

Er det gøy?

Ja, veldig!

Jeg har hund, hvilken sparkesykkel trenger jeg?

Her er det en ting som gjelder: hvilken hund har du? Hva liker den, og hva liker du? Har du en trekkhund som aldri blir sliten eller en stor bamse som egentlig kunne tenkt seg sofaen? Skal du på tur i skogen eller i byen? Her kan du godt ringe og snakke med oss, så hjelper vi gjerne!

Hva med resevedeler dersom noe blir slitt eller ødelagt?

De fleste deler på sparkesykkelen er mulig å skaffe, reparere og bytte på en vanlig sykkelbutikk, det er nesten ingen unike deler som gjør at du er avhengig av oss for å vedlikeholde din sparkesykkel.